آدرس

میدان 9 دی، بسمت راه آهن، خیابان ایروانی، بن بست زربافیان، پلاک 291

تلفن

02155460198 - 02155460199 - 02155461419

پروفیل کناف

۱۴ تیر ۱۴۰۳ 95 بازدید بدون دیدگاه
پروفیل کناف

کناف یکی از ابزار های فلزی پر کاربرد در صنعت است، پروفیل هم زیر ساز اصلی کناف میباشد که با استفاده از دستگاه های بسیار مجهز و قوی ساخته شده است این دستگاها مطابق دانش و صنعت روز ساخته و طراحی میشوند

پروفیل ها و مقاطع فولادی یا سازه های گالوانیزه کناف از ورق گالوانیزه با لایه (Zinc) بر روی آن که به صورت نورد سرد (Cold roll forming) شکل داده شده اند ساخته شده است.باید توجه داشت که این سازه های گالوانیزه برای عملکرد باربری طراحی نشده اند و اگر در مناطق با رطوبت نسبی بالا مورد استفاده قرار گیرند می بایستی بر روی لبه هایی که برش می خورند با پرایمرهای پایه (Zinc) پوشش داده شده تا مانع از زنگ زدگی شود.

اگر بخواهیم پروفیل کناف سبک را با پروفیل معمولی مقایسه نماییم می‌ توان گفت که تفاوت های زیادی بین این دو پروفیل وجود دارد و به نوعی پروفیل سبک شکلی ارتقاء یافته و جهش یافته از پروفیل معمولی است که معمولاً تفاوت اصلی پروفیل سبک با پروفیل معمولی، تفاوت در وزن و کاربرد است یعنی بدین معنا که معمولاً پروفیل معمولی از کاربرد بسیار کمی در صنعت برخوردار است اما این موضوع در مورد پروفیل سبک صادق نیست و پروفیل سبک کاربرد های بسیار زیادی در صنعت امروزی دارد و برای نصب و راه اندازی کناف ها، ما به پروفیل سبک نیاز بسیار مبرمی داریم.

لیست قیمت محصولات کناف برج صبا

با توجه به نوسانات قیمت و حجم سفارشات لطفا با کارشناسان فروش تماس بگیرید

انواع سازه های گالوانیزه کناف ایران

سازه استاد (پروفیل C): سازه گالوانیزه استاد کناف جهت اجرا در المان های عمودی دیوارهای ساخت و ساز خشک کناف ایران مورد استفاده قرار می گیرند و فواصل بین آنها با توجه به نوع و دیتیل دیوار ۴۰،۳۰ و یا ۶۰ سانتی متر از یکدیگر می باشد که در نهایت پانل های کناف بر روی این استادها پیچ می شوند.

سازه رانر گالوانیزه کناف ایران (پروفیل U )

سازه گالوانیزه رانر کناف بصورت افقی در ساختار زیرسازی دیوارهای کناف ایران در بالا و پایین استادها قرار می گیرند و به عنوان ریل های محل استادها می باشند.

از دیگر کاربردهای رانر کناف در محل بازشوها مانند در، پنجره و دریچه می باشد که در دور محل بازشدگی قرار گرفته و ثابت می گردد.

رانرهای گالوانیزه کناف مقطع U شکل دارند و متناسب با اندازه استادها در اندازه های ۷۵،۷۰،۵۰ و ۱۰۰ میلیمترو با دو استاندارد DIN و NF تولید می گردند.

سازه تراز گالوانیزه کناف ایران ( پروفیل L و U)

سازه گالوانیزه نبشی تراز کناف در محل اتصال سقف کاذب کناف به دیوار، متصل می گردد و تراز سقف کاذب را تعیین می کند و به عنوان تکیه گاه دور تا دور سقف کناف قرار می گیرد و می تواند نقش عضو باربر را در زیرسازی سقف کاذب بر عهده بگیرد و نیز در محل شکست های سقف کاذب از لحاظ طراحی مانند باکس ها و طرح های دکوراتیو در قسمت لبه ها سازه های عمودی و افقی را به یکدیگر وصل می نماید.

نبشی گالوانیزه کناف ایران در دو نوع UD28 که مقطع ناودانی شکل دارد و L25 که مقطع نبشی شکل دارد تولید می گردند.

سازه سقفی گالوانیزه کناف ایران

سازه های سقفی گالوانیزه کناف ایران اجزای اصلی ساختار سقف های D112 کناف را تشکیل می دهند و در بخش های سازه های باربر و سازه های پنل خور مورد استفاده قرار می گیرند.

مقاطع پروفیل های گالوانیزه سقفی کناف C شکل بوده و در دو نوع CD60 و F47 تولید می گردند که به لحاظ استاندارد متفاوت بوده و در ساختارهای دارای کد حریق حتما می بایستی از پروفیل CD60 استفاده گردد.

پروفیل C یا اِستاد STUD

اِستاد اِلمان عمودی و یکی از سازه های اصلی در ساختار دیوار خشک می باشد . این پروفیل به وسیله نورد سرد ( Cold form ) تولید می شود و ضخامت ورق آن به صورت معمول 05. تا 06. سانتیمتر است . استاد ها در دیوار خشک کناف در فواصل 60،40،30 سانتیمتر از یکدیگر و در داخل پروفیل رانر نصب می گردد .اتصال این دو پروفیل به وسیله پیچ سازه کناف که به پیچ LB یا پیچ LN معروف هستند و یا به وسیله پانج کردن این دو به هم انجام می شود . استاد در دو نوع استاندارد *DIN وNF ساخته می شود که هر یک ویژگی خاص خود را دارد.

استاندرد DIN شامل: استاد CW50 – استاد CW70 – استاد CW100

استاندارد NF شامل:استاد C26 – استادC50 – استاد C70 – استاد C100

پروفیل U یا رانر Runner

این پروفیل جز افقی و اصلی در ساختار دیوار خشک محسوب می شود. این سازه بصورت افقی در قسمت پایین وبالای دیوار خشک قرار گرفته و بعنوان راهنما برای قرار گیری پروفیل اِستاد یا همان پروفیل C می باشد . پروفیل های استاد و رانر به صورت مشترک سازه ی دیوار خشک را تشکیل می دهند و به دلیل اتصالات کاملا مفصلی در هنگام زلزله به صورت کامل حرکت می کنند . رانر ها در کف بتنی ( قبل از اجرای نازک کاری ) معمولا با شلیک میخ فولادی به کف و سقف دوخته می شوند . این کار توسط میخ چاشنی انجام می شود . اما زمانی که کف تمام شده اجرا شده و با شلیک میخ فولادی احتمال شکستن سرامیک یا سنگ کف وجود دارد از رول پلاک برای اتصال استفاده می شود .

طول سازه رانر 100 معمولا 4 متر است و با ضخامت ورق 0.6 میلی متر تولید می شود . اتصال بین استاد و رانر معمولا به وسیله پیچ سازه یا به وسیله پانچ کردن انجام می شود . سپری کلیک

پروفیل F47

این پروفیل جزء اصلی سازه سقف کاذب کناف است و نقش سازه باربر در سقف یک پارچه کناف را دارد . مقطع این پروفیل به شکل C است و در ضخامت 06. سانتیمتر تولید می شود. کلیه طرحها در سقف با پروفیل F47 فرم داده می شود سپس پنل های گچی روی آن نصب می شود. با ایجاد شبکه باربر از پروفیل F47 به فواصل 120 سانتی متر و شبکه پنل خور به فاصله 50 سانتی متر بستر مناسب جهت نصب پانل های گچی فراهم می گردد . شبکه پنل خور و شبکه باربر که بر هم عمود هستن به وسیله قطعه کلیپس ( اتصال کامل F47 ) به یکدیگر متصل می گردند .

طول پروفیل اف معمولا 4 متر بوده و در بسته های 20 تایی و بندیل های 480 شاخه ایی بسته بندی می شوند . از مقاطع مشابه پروفیل F47 می توان به سازه CD60 اشاره نمود که از این پروفیل نیز طبق دستورالعمل نصب سقف کاذب کناف میتوان برای زیر سازی سقف کاذب استفاده نمود .

پروفیل UH36

این پروفیل کناف ساختاری است افقی که برای ساخت آویز ترکیبی بعنوان قسمتی از زیر سازی سقف کاذب مورد استفاده قرار می گیرد.ودر دسته بندی رانرها قرار می گیرد. برای سقفهای با آویز بیش از 20 سانتیمتر از این پروفیل استفاده می شود به این شکل که در آویز ترکیبی از اتصال سقفی HT90 وپروفیل UH36 وبراکت ساخته و برای این کار HT90به سقف متصل می شود و پروفیل UH36 با پیچ به آن نصب می شود همچنین برای اتصال به پروفیل F47 از براکت استفاده می شود به طریقی که بست براکت مثل یک رکاب پروفیل F47را در بر می گیرد و بعد توسط پیچ به پروفیل UH36 اتصال پیدا می کند.

طول: 4 متر ، عرض : 0.36متر ، ارتفاع بال : 0.3 متر

نبشی L25

این پروفیل در محل تلاقی دیوار به سقف کاذب ، به دیوار نصب شده و تراز سقف کاذب راتعیین می کند.در عین حال می تواند نقش حمال را داشته و جهت تکیه گاه در حاشیه سقف کاذب عمل کند و همچنین می توان به عنوان یک سازه الزامی در ساختارهای عایق بندی صوتی به کار برد.

این پروفیل می تواند برای زیر سازی در محل تغییر ارتفاع و شکستها در سقف کاذب مورد استفاده قرار گیرد.

پروفیل T3600

این سازه جزه اصلی زیر سازی را تشکیل داده و وظیفه انتقال بار سقف کاذب را به آویز و در نتیجه به سقف اصلی را به عهده دارد. بر روی این پروفیل شکاف هایی جهت اتصال سازه های فرعی و سوراخ هایی جهت اتصال آویز وجود دارد.

پروفیل T600

این پروفیل ، سازه های فرعی T1200 را به یکدیگر متصل نموده و بصورت موازی با سازه اصلی T3600 اجرا می شود. نبشی سفید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس تلفنی