آدرس

میدان 9 دی، بسمت راه آهن، خیابان ایروانی، بن بست زربافیان، پلاک 291

تلفن

02155460198 - 02155460199 - 02155461419

پروفیل کناف

پروفیلهای کناف، المان های اساسی و کلیدی در ساختار سیستم های خشک ساختمانی به ویژه سقف های کاذب و دیوارهای خشک هستند. این مقاطع فولادی گالوانیزه که در ابعاد و اشکال متنوعی تولید می شوند، نقش اسکلت اصلی را ایفا کرده و به عنوان زیرساختی محکم برای اتصال صفحات گچی و سایر پوشش ها عمل می کنند. انواع پروفیل کناف مانند پروفیل های F47، U36، L25 و … هر کدام کاربرد خاص خود را در ایجاد سازه های سبک، مقاوم و قابل انعطاف دارند. برای اطلاع از انواع و قیمت پروفیل می توانید به سایت برج صبا مراجعه کنید. فروش پروفیل کناف

 پروفیل کناف

پروفیل کناف

انواع پروفیل کناف کدام اند؟

پروفیل های کناف، اجزای اصلی تشکیل دهنده سازه های خشک مانند سقف های کاذب و دیوارهای خشک هستند. این مقاطع فولادی گالوانیزه که با روش نورد سرد تولید می شوند، در ابعاد و اشکال متنوعی طراحی و تولید شده‌ اند. از مهم ‌ترین انواع پروفیل‌ های کناف می توان به پروفیل های F47، U36 و L25 اشاره کرد.

پروفیل F47 به عنوان ستون اصلی سازه عمل می کند.
پروفیل U36 برای ایجاد شبکه ‌بندی سقف کاذب استفاده می شود.
پروفیل L25 نیز به عنوان نبشی در اتصال و تقویت قسمت های مختلف سازه به کار می رود.

علاوه بر این، انواع دیگری از پروفیل ها مانند پروفیل های T شکل و Z شکل نیز در سیستم های کناف کاربرد دارند. انتخاب نوع پروفیل مناسب، به عواملی چون بار وارده به سازه، ابعاد فضا، قیمت پروفیل سبک و سنگین و نوع پوشش نهایی بستگی دارد. به طور کلی، انتخاب نوع و اندازه پروفیل کناف، به طرح و نقشه اجرایی سازه بستگی دارد و باید توسط افراد متخصص انجام شود. خرید پروفیل کناف
انواع پروفیل کناف
انواع پروفیل کناف

پروفیل های رایج در کناف کاری

پروفیل های رایج در کناف کاری برای ساخت سازه های سبک و مقاوم در سیستم های سقف کاذب کناف و دیوارهای جدا کننده استفاده می شوند. اجزای تشکیل دهنده سیستم کناف شامل انواع پروفیل کناف و قطعات مختلف است که با توجه به نوع سازه، متغیر خواهند بود. انواع پروفیل کناف عبارت اند از:

پروفیل U: به عنوان پروفیل اصلی، به دیوارها و کف متصل شده و محل قرارگیری دیگر اجزای کناف را تعیین می کند. این پروفیل کناف در اندازه های مختلف موجود است.
پروفیل C: اجزای سازه کناف و برای استحکام دیوارها و سقف به کار می رود. ابعاد پروفیل کناف C وابسته به نیاز پروژه متنوع هستند.
پروفیل F کناف: این نوع پروفیل های کناف برای ایجاد اتصالات تقویت‌ شده در سقف کاذب استفاده می شود و در اجزای کناف سقف نقش مهمی دارد.
پروفیل L: این پروفیل سقف کاذب کناف برای نصب پنل های پایانی به کار می رود و باعث ثابت نگه داشتن قطعات می شود.
پروفیل Z: به عنوان نگهدارنده ‌مناسب برای اتصال به دیوار استفاده شده و یک نوع سازه کناف مقاوم ایجاد می کند.

ابعاد پروفیل کناف بسته به طراحی و نیاز پروژه تعیین می شود و بهترین پروفیل کناف آن است که مناسب با نوع کاربری و تحمل وزن موردنیاز باشد. این پروفیل کناف کاری در طرح های گوناگون برای انواع کارهای دکوراتیو و ساختاری تولید می شود و به عنوان یکی از اجزای اصلی سیستم های مدرن ساختمانی نیز معرفی می شود.
پروفیل F کناف
پروفیل F کناف

انواع پروفیل سقف کاذب

انواع پروفیل سقف کاذب به منظور ایجاد سازه های سبک و مقاوم در کناف کاری استفاده می شوند و هرکدام کاربرد خاصی دارند. برای پاسخ به سوال پروفیل کناف چیست باید گفت که پروفیل های کناف قطعاتی فلزی هستند که اجزای تشکیل دهنده پروفیل کناف و سازه کناف را در سقف ها و دیوارهای کاذب تشکیل می دهند. در بین انواع پروفیل های کناف، چند نمونه اصلی مورداستفاده قرار می گیرند:

پروفیل U: این پروفیل ها به عنوان پایه اصلی در اطراف سقف قرار می گیرند و نقش تعیین کننده ای در اجزای سازه کناف دارند. ابعاد پروفیل کناف U بر اساس نوع پروژه انتخاب می شود. این پروفیل ها در انواع گالوانیزه و ساده موجود بوده و در هنگام خرید لازم است به تفاوت قیمت پروفیل گالوانیزه و ساده در انتخاب نهایی توجه کنید.
پروفیل C: از این پروفیل ها به عنوان اسکلت مرکزی استفاده می شود که وظیفه تحمل بار و اتصال به سقف را دارند.
پروفیل f کناف: این نوع پروفیل کناف کاری برای ایجاد اتصالات مقاوم در نقاط حساس سقف کاربرد دارد.
پروفیل L و Z: این پروفیل های کناف برای پشتیبانی و تقویت لبه ها استفاده می شوند. تولید پروفیل کناف

بهترین پروفیل سقف کاذب، پروفیلی است که متناسب با نوع سقف و نیاز به مقاومت، انتخاب شود. اندازه پروفیل کناف و اجزای کناف سقف در طراحی و نصب نقش مهمی دارند.
پروفیل سقف کاذب
پروفیل سقف کاذب
پروفیل F کناف

پروفیل F کناف یکی از اجزای مهم در کناف کاری و ساخت سقف های کاذب است که برای اتصال و تقویت سازه در نقاط خاص، به ویژه در اطراف پنل ها و لبه ها، به کار می رود. این پروفیل با طراحی خاص خود، امکان ایجاد اتصالات مقاوم و پایدار را در سازه فراهم می کند و نقش مهمی در افزایش استحکام و یکپارچگی ساختار دارد. پروفیل F کناف علاوه بر کاربردهای ساختاری، به ایجاد ظاهری مرتب و دقیق نیز کمک می کند، زیرا در بخش های قابل مشاهده نصب می شود و نقش دکوراتیو دارد.

از جمله ویژگی های مهم انواع پروفیل کناف F، ابعاد پروفیل کناف است که براساس نیاز پروژه انتخاب می شود. پروفیل F کناف، همراه با دیگر اجزای تشکیل دهنده پروفیل کناف، سازه ‌ای کارآمد و مقاوم در برابر لرزش و فشار ایجاد می کند که به دوام و کیفیت بالای سقف های کاذب می انجامد.

اجزای تشکیل دهنده پروفیل کناف

اجزای تشکیل دهنده پروفیل کناف شامل پروفیل ها و قطعات مختلفی است که هر یک نقش ویژه ‌ای در ساختار و پایداری سقف های کاذب و دیوارهای جدا کننده دارند. این اجزا با هم ترکیب شده و سیستم کناف را که سبک، مقاوم و سریع‌ الاجرا است، ایجاد می کنند. اجزای سازه کناف معمولا شامل پروفیل های U و C، پروفیل F و سایر اتصالات هستند که هرکدام برای بخش خاصی از سازه به‌ کار می روند.

پروفیل U: به عنوان راهنما و پایه نصب، این پروفیل در دور تا دور دیوارها و سقف ها قرار می گیرد و پایداری اولیه را فراهم می کند.
پروفیل C: این پروفیل به عنوان اجزای اصلی عمودی در دیوارهای کاذب یا افقی در سقف به کار می رود و با ویژگی های تحمل بار بالا، ساختار مستحکمی ایجاد می کند.
پروفیل F کناف: این پروفیل ها برای تقویت اتصالات در لبه ها و نقاط خاص، به ویژه در سقف ها، استفاده می شوند و از خم شدن یا جابجایی سازه جلوگیری می کنند.
پروفیل های L و Z: برای نصب و پشتیبانی در لبه ها و نگه داشتن پنل ها به کار می روند.
اتصالات و قطعات نگهدارنده: این قطعات شامل انواع پیچ ها، براکت ها و گیره های مخصوص هستند که اجزای مختلف پروفیل را به هم متصل کرده و سازه را ثابت نگه می دارند.

ابعاد پروفیل کناف و سایر اجزا براساس نیاز پروژه تعیین می شوند و با انتخاب صحیح و نصب مناسب، ساختاری پایدار و ایمن به وجود می آورد.

تماس تلفنی