پروفیل کامپوزیتی
پروفیل کامپوزیتی
این مدل از پروفیلها از مواد ترکیبی ساخته میشود. پروفیل کامپوزیتی در برابر خوردگی مقام است. برای همین در مصرف از شمال غرب تا جنوب شرق کشور عزیزمان برای استفاده جذاب است. این نوع نسبت به انواع دیگر بازار عمر طولانیتر دارد. همچنین در مدل کامپوزیتی ما بیشترین ایمنی در برابر ارتعاشات به خصوص زلزله را شاهد هستیم.
برای همین در مناطق زلزلهخیز سعی میکنند که از این نوع پروفیل استفاده نمایند. نکته مثبت دیگر پروفیل کامپوزیتی، سبک بودن آن است. دیگر کاربرد بالای این کامپوزیت، مقاومت در برابر رطوبت است. آب میتواند سازهها را بدشکل کنند و تهدیدی برای زیبایی و مقاومت آنها باشد. برای همین از پروفیل کامپوزیتی استفاده میکنند.
پروفیلها علاوه بر داشتن متریال مختلف، اشکال متفاوتی نیز دارند. پروفیلها از نظر شکل به دسته کلی باز و بسته تبدیل میشوند. در ادامه مقاله هر کدام از این دستهها را به طور جداگانه توضیح و سپس مدل هر کدام را شرح میدهیم.
تاریخچه
در زمان قدیم برای ساخت در و پنجره از چوب و مواد طبیعی استفاده میشد. با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی انواع فلزات جای خود را با چوب عوض کردند. زیرا چوب هم زود خراب میشد و هم قیمت بالایی داشت. همچنین برای استفاده از چوب باید منابع طبیعی زیادی نابود میشد. به همین دلیل بعد از جنگ جهانی دوم سعی کردند که انواع فلزات را در قالبهای مختلف برای ساخت در و پنجره و نرده و… طراحی کنند.
همانطور که ذکر کردیم در دنیای امروز هزینه و دوام کار اهمیت بالایی دارد. به همین دلیل متخصصان صنایع ساختمانی و عمرانی دریافتند که میتوانند با تولید فلزاتی مکعب مستطیل شکل توخالی هم مواد اولیه کمتری به کار ببرند و ارزانتر شود و هم مقاومت و دوام بالایی در برابر عوامل طبیعی داشته باشد. همچنین این محصول نسبت به میلههای توپر وزن کمتری دارد و امنیت سازه را تقویت میکند.
به همین دلیل شروع به تولید محصولی به نام پروفیل کردند. تاکنون با توجه به نیاز صنایع مختلف پروفیل در ابعاد و متریال گوناگون تولید شده است. امروزه دیگر موارد مصرف پروفیل محدود به در و پنجره ساختمان نمیشود. از صنایع نظامی تا صنایع خودروسازی گستره مصرف پروفیل است.
دیدگاهتان را بنویسید