پروفیل کناف چیست؟

5 مارس 2025 32 بازدید بدون دیدگاه

پروفیل کناف یکی از مهم‌ترین عناصر در ساخت سازه‌های کناف است. از انواع پروفیل کناف به طور معمول از فولاد یا آلومینیوم ساخته می‌شوند و در نصب و نگهداری سیستم‌های کناف مورد استفاده قرار می‌گیرند. از انواع پروفیل کناف برای ساخت سقف‌های کاذب، دیوارهای جداکننده، بوفه‌ها، درب‌های کشویی و غیره استفاده می‌شود.فروش پروفیل کناف

 

انواع مقاطع فلزی در سازه کناف کدامند؟

در سازه کناف، برای استفاده از پروفیل‌های فلزی، مقاطع مختلفی در نظر گرفته می‌شود. برخی از انواع مقاطع فلزی مورد استفاده در سازه کناف عبارتند از:

  • مقاطع U شکل: این نوع مقطع فلزی شکلی شبیه حرف U دارد. این نوع پروفیل را می‌توان به عنوان پروفیل‌های اصلی سازه کناف یا پروفیل‌های اتصالات مورد استفاده قرار داد.
  • مقاطع C شکل: این مقطع فلزی شکلی شبیه حرف C دارد و برای پشتیبانی و پوشش لبه‌های کناف استفاده می‌شود.
  • مقاطع L شکل: این نوع مقطع فلزی، شکلی شبیه حرف L دارد و برای اتصالات کناف با دیوارها یا سقف استفاده می‌شود. از کناف مقطع L شکل می‌توان به عنوان زاویه‌های پشتیبان و اتصالات گوشه‌های سازه استفاده کرد.
  • مقاطع T شکل: این مقطع فلزی شکلی شبیه حرف T دارد و به عنوان اتصالات عمودی در سازه کناف استفاده می‌شود. از این نوع پروفیل به عنوان پشتیبان‌های افقی برای پروفیل‌های عمودی استفاده می‌شود.
  • مقاطع Z شکل: این نوع مقطع فلزی، ظاهر شبیه به حرف Z  لاتبن دارد و برای اتصال و تثبیت پروفیل‌های کناف به سقف یا دیوار استفاده می‌شود.

مقاطع فلزی مذکور تنها برخی از نمونه‌هایی هستند که معمولاً در سازه کناف استفاده می‌شوند. البته، در بازار ممکن است نوع و شکل‌های دیگری نیز وجود داشته باشد که بسته به نیازهای پروژه و تولیدکننده‌های مختلف مشخصات مخصوص به خود را دارند. فروش پروفیل کناف

 

پروفیل کناف f47 چیست؟

یکی از پرفروش‌ترین انواع پروفیل کناف در بازار، پروفیل کناف f47 است. این پروفیل در دسته پروفیل‌های C شکل قرار می‌گیرد و به روش نورد سرد تولید می‌شود. این نوع پروفیل در برابر رطوبت مقاومت بالایی ندارد به همین دلیل از آن بیشتر در صنعت ساخت‌وساز خشک و داخل ساختمان استفاده می‌شود.

از دیگر ویژگی‌های پروفیل کناف f47 عبارت است از:

  • برای سقف کاذب مورد استفاده قرار می‌گیرد
  • مقاومت بالایی در برابر فشار و وزن زیاد ندارد
  • سطح آن را با لایه‌ای از روی (Zink) می‌پوشانند تا مقاومت آن افزایش پیدا کند
  • اندازه طول هر شاخه از این پروفیل 4 متر است
  • در دسته‌های 20 شاخه‌ای عرضه می‌شود
  • پروفیل کناف f47 در ضخامت‌های 50، 55 و 60 میکرون تولید می‌شوند.فروش پروفیل کناف
  • پروفیل کناف hu36 چیست؟

    نوع دیگری از پروفیل‌های کناف موجود در بازار، پروفیل کناف hu36 است. این پروفیل که به شکل U ساخته شده، از جنس فولاد گالوانیزه بوده و با متود نورد سرد ساخته می‌شود. توجه داشته باشید که نام پروفیل کناف hu36 بیشتر در ایران وجود دارد و در کشورهای دیگر نام‌های متفاوتی برای این محصول می‌گذارند.

    از دیگر مشخصات این پروفیل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • معمولا برای ساخت سقف کاذب از این نوع پروفیل استفاده می‌شود.
    • با سه ضخامت 50، 55 و 60 میکرون تولید می‌شود
    • طولی معادل 4 متر دارد
    • به عنوان شاسی تکیه‌گاه در ساخت سقف کاذب مورد استفاده قرار می‌گیرد.فروش پروفیل کناف

      پروفیل نبشی کناف یا L25 چیست؟

      پروفیل نبشی کناف یا همان L25 یکی دیگر از پروفیل‌هایی‌ست که به دلیل شکل ظاهری خود، کاربردهای زیادی دارد. این نوع پروفیل برای تراز کردن سقف کاذب و ساخت نورهای مخفی در ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین می‌توان از آن برای باکس کردن سیم‌کشی کنار دیوار هم استفاده کرد.

      پروفیل نبشی کناف در خانواده پروفیل‌های L شکل قرار می‌گیرد و به روش نورد سرد شکل داده شده است. این محصول با طول 4 متر، عرض 25 و ارتفاع 25 میلی‌متر ساخته شده و ضخامت‌های 45، 50 و 60 میکرون دارد.

      پروفیل کناف استاد یا پروفیل C چیست؟

      یکی دیگر از پروفیل‌هایی که با مقطع C ساخته می‌شود، پروفیل کنال استاد (Stud) است. این پروفیل را با نام‌های مختلفی مانند «وادار» یا «ستونک» هم می‌شناسند. از این نوع کناف به عنوان بخش عمودی دیوارهای کاذب استفاده می‌شود. فروش پروفیل کناف

      پروفیل سپری کناف چیست؟

      در میان انواع پروفیل‌های کناف که به شکل‌های مختلفی ساخته می‌شدند، تنها پروفیل سپری کناف است که شکلی مشابه حرف T دارد. این نوع پروفیل یکی از سبک‌ترین پروفیل‌های کناف است که برای عملیات زیرسازی دیوار یا سقف کاذب مورد استفاده قرار می‌گیرد. فروش پروفیل کناف

    • پروفیل سپری به راحتی و به سرعت نصب می‌شود و مقاومت بالایی در برابر عوامل طبیعی مانند نور خورشید و رطوبت را دارد. از دیگر ویژگی‌های این نوع پروفیل باید به قیمت ارزان آن اشاره کرد.

      پروفیل رانر یا U در سازه کناف چیست؟

      پروفیل رانر یا U که خود زیرمجموعه‌های متنوعی دارد یکی از پرکاربردترین پروفیل‌های کناف محسوب می‌شود. این نوع پروفیل را برای ساخت سقف کاذب، دیوار، درب و پنجره استفاده می‌کنند و در اصطلاح تخصصی به عنوان عناصر افقی در ساخت دیوار و سقف شناخته می‌شود. فروش پروفیل کناف

     

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس تلفنی