آدرس

میدان 9 دی، بسمت راه آهن، خیابان ایروانی، بن بست زربافیان، پلاک 291

تلفن

02155460198 - 02155460199 - 02155461419

پروفیل کناف چیست

۱۶ آبان ۱۴۰۳ 7 بازدید بدون دیدگاه
پروفیل کناف چیست

پروفیل C یا اِستاد STUD

اِستاد اِلمان عمودی و یکی از سازه های اصلی در ساختار دیوار خشک می باشد . این پروفیل به وسیله نورد سرد ( Cold form ) تولید می شود و ضخامت ورق آن به صورت معمول 05. تا 06. سانتیمتر است . استاد ها در دیوار خشک کناف در فواصل 60،40،30 سانتیمتر از یکدیگر و در داخل پروفیل رانر نصب می گردد .اتصال این دو پروفیل به وسیله پیچ سازه کناف که به پیچ LB یا پیچ LN معروف هستند و یا به وسیله پانج کردن این دو به هم انجام می شود . استاد در دو نوع استاندارد *DIN وNF ساخته می شود که هر یک ویژگی خاص خود را دارد.

استاندرد DIN شامل: استاد CW50 – استاد CW70 – استاد CW100

استاندارد NF شامل:استاد C26 – استادC50 – استاد C70 – استاد C100

*موسسه استاندارد آلمان یا DEUTSCHES INSTITUT FUR NORMUNGکه به اختصار آن را DIN می نامیم، نام سازمان ملی استاندارد آلمان است که بعنوان عضوی از سازمان استاندارد سازی بین المللی فعالیت میکند.

تولید پروفیل کناف

 

 

 

 

در تصویر زیر جایگذاری استاد ها را در درون رانر می بینید . المان های عمودی ممکن است با فواصل مختلف در دیوار نصب گردد . این پروفیل های گالوانیزه سبک در نهایت ساختار دیوار خشک را تشکیل می دهند . طول پروفیل استاد 3 متر بوده و با ضخامت 0.6 میلی متر تولید می گردد . ابعاد استاد 100 به این شرح است . عرض 10 سانتی متر ، ارتفاع بال 4 سانتی متر و لبه ی برگشتی 5 میلی متر .

 

 

پروفیل U یا رانر Runner

این پروفیل جز افقی و اصلی در ساختار دیوار خشک محسوب می شود. این سازه بصورت افقی در قسمت پایین وبالای دیوار خشک قرار گرفته و بعنوان راهنما برای قرار گیری پروفیل اِستاد یا همان پروفیل C می باشد . پروفیل های استاد و رانر به صورت مشترک سازه ی دیوار خشک را تشکیل می دهند و به دلیل اتصالات کاملا مفصلی در هنگام زلزله به صورت کامل حرکت می کنند . رانر ها در کف بتنی ( قبل از اجرای نازک کاری ) معمولا با شلیک میخ فولادی به کف و سقف دوخته می شوند . این کار توسط  انجام می شود . اما زمانی که کف تمام شده اجرا شده و با شلیک میخ فولادی احتمال شکستن سرامیک یا سنگ کف وجود دارد از رول پلاک برای اتصال استفاده می شود .

پروفیل کناف

 

 

 

طول سازه رانر 100 معمولا 4 متر است و با ضخامت ورق 0.6 میلی متر تولید می شود . اتصال بین استاد و رانر معمولا به وسیله پیچ سازه یا به وسیله پانچ کردن انجام می شود .

 

 

پروفیل F47

این پروفیل جزء اصلی سازه سقف کاذب کناف است و نقش سازه باربر در سقف یک پارچه کناف را دارد . مقطع این پروفیل به شکل C است و در ضخامت 06. سانتیمتر تولید می شود. کلیه طرحها در سقف با پروفیل F47 فرم داده می شود سپس پنل های گچی روی آن نصب می شود. با ایجاد شبکه باربر از پروفیل F47 به فواصل 120 سانتی متر و شبکه پنل خور به فاصله 50 سانتی متر بستر مناسب جهت نصب پانل های گچی فراهم می گردد . شبکه پنل خور و شبکه باربر که بر هم عمود هستن به وسیله قطعه کلیپس ( اتصال کامل F47 ) به یکدیگر متصل می گردند .

 

 

طول پروفیل اف معمولا 4 متر بوده و در بسته های 20 تایی و بندیل های 480 شاخه ایی بسته بندی می شوند . از مقاطع مشابه پروفیل F47 می توان به سازه CD60 اشاره نمود که از این پروفیل نیز طبق دستورالعمل نصب سقف کاذب کناف میتوان برای زیر سازی سقف کاذب استفاده نمود .

 

 

پروفیل UH36

این پروفیل کناف ساختاری است افقی که برای ساخت آویز ترکیبی بعنوان قسمتی از زیر سازی سقف کاذب مورد استفاده قرار می گیرد.ودر دسته بندی رانرها قرار می گیرد. برای سقفهای با آویز بیش از 20 سانتیمتر از این پروفیل استفاده می شود به این شکل که در آویز ترکیبی از اتصال سقفی HT90 وپروفیل UH36 وبراکت ساخته و برای این کار HT90به سقف متصل می شود و پروفیل UH36 با پیچ به آن نصب می شود همچنین برای اتصال به پروفیل F47 از براکت استفاده می شود به طریقی که بست براکت مثل یک رکاب پروفیل F47را در بر می گیرد و بعد توسط پیچ به پروفیل UH36 اتصال پیدا می کند.

ابعاد این پروفیل:

طول: 4 متر

عرض : 0.36متر

ارتفاع بال : 0.3 متر

 

 

کرنر بید

کرنر بید ( سازه محافظ گوشه ) نبشی پانچ شده ای است که برای محافظت از کنج خارجی دیوار کناف در برابر آسیب های ناشی از ضربه ها و برخوردهای احتمالی کاربرد دارد. همچنین این سازه کمک می کند تا لبه های گونیا و یکدست در دیوار کناف حاصل شود.

 

 

 

 

 

براکت F47

برای آویز گرفت از سقف وقتی فضا برای اجرای آویز و پروفیل حمل نداریم میتوان از این اتصال برای اجرای سقف کاذب بهره برد . همچنین در دیوار های پوششی ( لاینینگ ) از این اتصال جهت اجرای پروفیل های 47 F استفاده میگردد .

 

 

آویز و پل F47

از این قطعه در سقف های کاذب کناف برای اتصال سازه باربر به سازه پنل وایجاد شبکه استفاده می شود، این قعطه در دو اندازه برای سازه های CD60 و F47 تولید وعرضه می شود.

 

اتصال آویز HT90

از این قطعه در سقف های کاذب برای اتصال آویز به سقف اصلی استفاده می شود.

 

 

اتصال طولی F47

از این قطعه جهت اتصال سازه های باربر (پنل خور) در امتداد طولی یکدیگر استفاده می شود، مقطع این قطعه به شکل W بوده ودر دو اندازه برای سازه های CD60 و F47 تولید وعرضه می شود.

 

 

نبشی L25

این پروفیل در محل تلاقی دیوار به سقف کاذب ، به دیوار نصب شده و تراز سقف کاذب راتعیین می کند.در عین حال می تواند نقش حمال را داشته و جهت تکیه گاه در حاشیه سقف کاذب عمل کند و همچنین می توان به عنوان یک سازه الزامی در ساختارهای عایق بندی صوتی به کار برد.

این پروفیل می تواند برای زیر سازی در محل تغییر ارتفاع و شکستها در سقف کاذب مورد استفاده قرار گیرد.

 

 

 

پروفیل T3600

این سازه جزه اصلی زیر سازی را تشکیل داده و وظیفه انتقال بار سقف کاذب را به آویز و در نتیجه به سقف اصلی را به عهده دارد. بر روی این پروفیل شکاف هایی جهت اتصال سازه های فرعی و سوراخ هایی جهت اتصال آویز وجود دارد.

 

پروفیل T600

این پروفیل ، سازه های فرعی T1200 را به یکدیگر متصل نموده و بصورت موازی با سازه اصلی T3600 اجرا می شود.

فروش سقف کادب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس تلفنی