آدرس

میدان 9 دی، بسمت راه آهن، خیابان ایروانی، بن بست زربافیان، پلاک 291

تلفن

02155460198 - 02155460199 - 02155461419

اتصالات مورد استفاده در نصب کناف

۲۳ تیر ۱۴۰۳ 181 بازدید بدون دیدگاه
اتصالات مورد استفاده در نصب کناف

چه نوع اتصالاتی برای نصب کناف مورد نیاز است؟

کناف یک روش زیباسازی داخلی است که می‌تواند به شما امکان بدهد تا فضای داخلی منزل خود را تغییر دهید و زیباتر کنید. این روش با انواع طرح‌ها و شکل‌ها قابل اجراست و می‌تواند با سلیقه و سبک دکوراسیون داخلی منزل شما هماهنگ شود. به علاوه، این روش می‌تواند نورپردازی مناسبی را فراهم کند و باعث افزایش جذابیت فضای داخلی شود.

پروفیل کناف

معرفی انواع اتصالات کناف سقفی

برای کناف نیاز به برخی اتصالات کناف می باشد. در ادامه برخی از اتصالات مورد استفاده در کناف را بررسی می کنیم.

  • پیچ TN-TB: از پیچ ها برای اتصال دو قطعه به یکدیگر استفاده می شود که این پیچ ها در انواع مختلفی وجود دارند و بسته به کاربرد ان استفاده می شوند. یکی از پیچ هایی که برای اتصال پنل به سازه کناف استفاده می شود، پیچ نوک تیز TN می باشد که صفحات گچی را به سازه هایی با تا ضخامت ۰٫۷ میلی متر متصل می کند. پیچ TB نیز صفحات گچی را به سازه های با ضخامت بالای ۰٫۷ و کمتر از ۲٫۲۵  میلی متر متصل می کند.
  • پیچ LN-LB: پیچ LN و LB نیز برای اتصال سازه های فلزی به یکدیگر کاربرد دارند.
  • پیچ های FN: این پیچ ها سازه های فلزی را به سازه های خشک متصل می کند. این نوع پیچ بین سازه و سطح زیرین اتصال خوبی برقرار می کند. این نوع پیچ علاوه بر اینکه به لایه پوششی وصل می شود، به زیرساز فلزی ساختار خشک نیز متصل می شود. پیچ های FN در طول ۳۵ و ۶۵ میلی متر وجود دارند.
  • براکت یا CT205: یکی دیگر از اتصالات مورد استفاده در کناف، براکت می باشد. اتصال مستقیم برای وقتی کاربرد دارد که، فاصله بین سقف کاذب با سقف اصلی کم است. براکت زیرسازی، سقف کاذب را به سقف اصلی متصل می کند.
  • آویز و پل: این قطعات برای اتصال سازه باربر فوقانی به سازه پنل خور تحتانی می باشند.
  • بست نیمه: بست نیمه بیشتر برای مکان هایی است که نمی توان از پل استفاده کرد، این قطعه نیز در دو سایز وجود دارد.
  • اتصال سقفی: از دیگر اتصالات مورد استفاده در کناف، اتصال سقفی می باشد. این قطعه به شکل یک میله صاف با سوراخ هایی می باشد که برای متصل کردن اویز به سقف اصلی است.
  • بست اتصال طولی یا w: این قطعه برای زمانی است که شما می خواهید دو قطعه مانند سازه پانل خور یا باربر را به صورت طولی در کنار هم قرار دهید.
  • بست اتصال آویز دوبل: قطعه ای برای جهت گرفتن آویز یا تنظیم کردن ارتفاع از سقف اصلی در سقف های مشبک می باشد.
  • آویز نانیوس: این آویز زیرساز، سقف کاذب را به سقف اصلی متصل می کند و اجزای آن شامل اتصال سقفی، رابط، قطعه اتصال به زیر ساز و سوزن تنظیم ارتفاع می باشد. این اویز مقاومت بالایی در برابر زلزله دارد.
  • آویز UH36: این قطعه برای آویزگیری در سقف کاربرد دارد. این آویز با اتصال سقفی به سقف اصلی و از طریق براکت به سقف کاذب وصل می شود.
  • گیره تایل: گیره تایل که یکی دیگر از اتصالات مورد استفاده در کناف می باشد، تایل ها را در داخل شبکه ثابت نگه می دارد و در مواقعی مانند طوفان، زلزله تایل ها در جای خود باقی می مانند.
  • ساپورت تاسیساتی: این سازه برای نصب رادیاتور، فاضلاب، لوله آب و سایر بارهایی که باید به استادهای مجار منتقل شوند کاربرد دارد.
  • ساپورت تاسیساتی SC47: از این قطعه در ترکیب با سازه F47 می توان سازه، پشتیبان را برای نصب قوطی های برق تامین کرد.

    نحوه اتصال کناف سقفی

    برای کناف کاری ابتدا باید ارتفاع سقف کناف از سقف اصلی مشخص کنید. در مرحله بعدی زیر سازی را انجام دهید. سپس سازه تراز روی دیوار قرار دهید و روی دیوار علامت گذاری کنید. در مرحله بعد باید آویز، سازه باربر و سازه پنل خور را با اتصالات مورد استفاده در کناف به یکدیگر متصل کنید. در مرحله نهایی، پانل ها را با کمک پیچ روی سازه نصب کنید و بین انها را درزگیری کنید.

سقف کاذب

  • سخن پایانی

    کناف کاری یک روش مدرن و مقرون به صرفه برای ایجاد سقف کاذب و دیوار پوششی می باشد. استفاده از اتصالات مناسب در کناف کاری از اهمیت بالایی برخوردار است. اتصالات مورد استفاده در کناف در انواع مختلفی وجود دارند که هر کدام کاربرد خاص خود را دارند. در این مقاله به معرفی برخی از اتصالات کناف سقفی پرداختیم. اگر قصد دارید کناف کاری را انجام دهید، حتما از اتصالات با کیفیت و استاندارد استفاده کنید. همچنین بهتر است کار را به یک نصاب ماهر بسپارید تا نتیجه کار رضایت بخش باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس تلفنی