آدرس

میدان 9 دی، بسمت راه آهن، خیابان ایروانی، بن بست زربافیان، پلاک 291

تلفن

02155460198 - 02155460199 - 02155461419

اجرای سقف کاذب چوبی

۹ تیر ۱۴۰۳ 174 بازدید بدون دیدگاه
اجرای سقف کاذب چوبی

سقف کاذب چوبی یکی از مصالحی است که به راحتی حس آرامش و صمیمیت را در فضا ایجاد می‌کند. این نوع سقف، با ایجاد یک زیبایی خاص، حس گرمایی به فضا می‌بخشد. استفاده از سقف کاذب چوبی در کنار پارکت و مبلمان چوبی، زیبایی بی‌نظیر و جذابیت به فضا می‌بخشد. اجرای سقف کاذب چوبی به شیوه‌های مختلفی از جمله ساده، مشبک و لوور قابل انجام است. همچنین، از مصالح مختلف مانند چوب طبیعی، ام دی اف، چوب پلاست، ترموود و غیره برای ساخت سقف کاذب چوبی استفاده می‌شود. این عوامل موادی هستند که تاثیر زیادی بر قیمت نهایی سقف کاذب چوبی دارند.

 

قیمت سقف کاذب چوبی

قیمت سقف کاذب چوبی به عواملی همچون طرح ، سبک ، متراژ و اجرت اجرا وابسته می باشد. نوع چوب مورد استفاده در اجرای این سقف نیز بر روی قیمت سقف کاذب چوبی موثر است.

 

 

قیمت سقف کاذب چوبی غالبا بیشتر از سایر انواع سقف کاذب می باشد. اما با بکارگیری شیوه هایی، همچون ترکیب سقف کاذب چوبی با سقف کناف و یا با اجرای آن تنها در بخشی از سقف سالن غذاخوری ، اتاق خواب و … ، می توان هزینه اجرای سقف کاذب چوبی را کاهش داد. سپری کلیک

 

قیمت سقف کاذب چوبی و طرح آن

همان طور که بیان شد یکی از عوامل موثر بر قیمت سقف کاذب چوبی ، طرح آن است. به عبارتی میزان پیچیدگی طرح و در پی آن میزان سختی پیاده سازی تعیین کننده قیمت سقف کاذب چوبی می باشد. هر چقدر پیچیدگی طرح انتخابی بیشتر باشد، قیمت سقف کاذب چوبی نیز افزایش می یابد.

 

قیمت سقف کاذب چوبی و جنس متریال

برای پیاده سازی این سقف می توان از متریال مختلفی استفاده کرد. در این میان، استفاده از چوب روسی به دلیل بالاتر بودن قیمت آن نسبت به بسیاری از متریال دیگر، موجب افزایش قیمت سقف کاذب چوبی می گردد. به منظور کاهش قیمت سقف کاذب چوبی می توان از تایل های طرح چوب استفاده کرد.

 

قیمت سقف کاذب چوبی و متراژ کار

همواره یکی از عوامل موثر بر قیمت انواع سقف کاذب، متراژ کار است. در واقع متراژ کار هم بر روی هزینه های مربوط به تامین متریال اولیه و هم بر هزینه های مختص به اجرا، تاثیرگذار می باشد. با افزایش متراژ، به متریال اولیه بیشتری برای اجرای سقف نیاز بوده و از این رو قیمت سقف کاذب چوبی افزایش می یابد.

 

هزینه اجرای سقف کاذب چوبی

همان طور که بیان شد، از عوامل موثر بر هزینه اجرای سقف کاذب چوبی ، متراژ کار، نوع طرح و جنس و کیفیت چوب مصرفی می باشد. با دشوارتر شدن طرح های اجرایی و نیز افزایش کیفیت چوب مصرفی، هزینه اجرای سقف کاذب چوبی افزایش می یابد. اجرت اجرا از دیگر عوامل موثر بر روی هزینه تمام شده سقف کاذب محسوب می گردد که با افزایش مهارت استادکار هزینه اجرای سقف کاذب چوبی نیز بیشتر خواهد شد.

 

انواع سقف کاذب چوبی

انواع سقف کاذب چوبی شامل سقف کاذب چوبی معلق، کاشی وار، تخته ای و صندوقی می باشد. همان طور که از نام سقف کاذب چوبی کاشی وار بر می آید، در این نوع سقف ، تایل های مربعی شکل چوب ، کاشی وار در کنار یکدیگر قرار می گیرند. به منظور اجرای سقف کاذب چوبی صندوقی از تایل هایی که دارای کمی فرورفتگی در قسمت وسط پنل می باشند، استفاده می گردد. اجرای این نوع سقف کاذب نمایی کلاسیک به سقف و فضای خانه می بخشد.

سقف کاذب چوبی تخته ای ظاهری همچون چوب واقعی دارد و در ساخت آن عمدتا از تخته های ام دی اف استفاده می گردد. سقف کاذب چوبی معلق نیز بدین صورت می باشد که پنل های چوبی چندین سانتی متر پایین تر از سقف اصلی به صورت آویزان از سقف اجرا می شوند.

 

سقف کاذب چوب پلاست

سقف کاذب چوب پلاست را می توان در دسته سقف های کاذب چوبی نیز قرار داد. در اجرای این سقف ها از پروفیل های چوب پلاست استفاده می شود. از جمله مزایای سقف کاذب چوب پلاست تنوع بالای آن در مدل و طرح می باشد. از جمله مزایای آن می توان به دوام مناسب در شرایط آب و هوایی مختلف اشاره کرد. همچنین سقف کاذب چوب پلاست به راحتی و به کمک یک دستمال پارچه ای قابل تمیز کردن است.

 

سقف کاذب طرح چوب

جنس تایل های سقف کاذب طرح چوب عمدتا از نوع پی وی سی بوده و روکش آن به شکل چوب است. می توان برای کاهش هزینه ها از تایل هایی با طرح چوب استفاده کرد. قیمت سقف کاذب طرح چوب از قیمت سقف کاذب چوبی کمتر است.حمل و نقل و نصب سقف کاذب طرح چوب آسان بوده و تنوع بالایی دارد. از این نوع می توان برای سقف کاذب سرویس بهداشتی ، آشپزخانه و … استفاده کرد.

 

نحوه اجرای سقف کاذب چوبی

امروزه استفاده از سقف کاذب در ساختمان های با کاربری های مختلف رواج بسیاری یافته است. از این سقف ها می توان علاوه بر زیبایی، به منظور پوشاندن لوله های تاسیسات ، سیم کشی ها و … نیز استفاده نمود. سقف کاذب به عنوان پوششی برای سقف اصلی بوده و از نظر جنس مصالح ، به انواع سقف کاذب چوبی ، گچی ، پی وی سی ، طلقی و … تقسیم بندی می گردد.

 

همان طور که از نام سقف کاذب چوبی بر می آید، عمده مصالح تشکیل دهنده آن، چوب می باشد. این امر موجب القای حس گرم و صمیمی به بیننده می گردد. همچنین سقف کاذب چوبی امکان نورپردازی های زیبا و متنوع را نیز فراهم می نماید. این موضوع افزایش زیبایی انواع سقف کاذب چوبی را در پی خواهد داشت.

 

به منظور اجرای انواع مختلف سقف کاذب چوبی ، ابتدا کلاف کشی سقف (عمدتا با فولاد) انجام شده و سپس اجزای چوبی سقف اجرا می شود.

 

انواع سقف چوبی

در ساخت سقف کاذب چوبی از نراد روسی ، ام دی اف ، راش و … استفاده می گردد. نبشی سفید

 

این سقف ها را می توان از نظر سبک اجرایی به سه گروه مدرن ، کلاسیک یا لوکس و سقف کاذب ساده دسته بندی کرد. از منظری دیگر ، بسته به محل اجرا به انواع سقف کاذب چوبی پذیرایی ، سقف کاذب چوبی اتاق خواب و … دسته بندی می گردد. در ادامه به معرفی انواع سقف کاذب چوبی پرداخته شده است.

 

سقف کاذب چوبی برای پذیرایی

دکوراسیون سالن پذیرایی از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا به محض ورود، اولین فضایی که به چشم بیننده می آید، سالن پذیرایی خانه می باشد. استفاده از سقف کاذب چوبی برای پذیرایی ، از جمله راهکارهای زیباسازی این فضا به شمار می آید.

 

در اجرای سقف کاذب چوبی برای پذیرایی ، می توان کل فضای سقف را با چوب پوشاند و آن را با پارکت های کف ست کرد و یا اینکه تنها در بخشی از سقف از آن استفاده نمود. در هر صورت اجرای سقف کاذب با چوب در سالن پذیرایی ، زیبایی دوچندانی به فضا خواهد بخشید.

 

سقف کاذب چوبی اتاق خواب

اتاق خواب از جمله مکان هایی است که فراهم نمودن حس آرامش و راحتی در آن بسیار مهم و با اهمیت می باشد. بدین منظور می توان از طراحی سقف کاذب با چوب بهره برد.

 

در اجرای سقف کاذب چوبی مدرن ، قسمتی از سقف در بالای تخت خواب را با چوب می پوشانند.

 

اجرای سقف کاذب چوبی سرویس بهداشتی

سقف کاذب چوبی سرویس بهداشتی را می توان به صورت ساده و یا شبکه شبکه اجرا کرده و درون آن از نورپردازی های زیبا و متنوعی استفاده کرد.

 

می توان سقف کاذب چوبی را در ترکیب با انواع دیگر سقف های کاذب از جمله کناف اجرا نمود.

 

سقف کاذب چوبی آشپزخانه

اجرای سقف کاذب چوبی برای آشپزخانه ، گرمای خاصی به فضا می بخشد. شایان ذکر است که در صورت بالا بودن رطوبت محیط ، برخی از انواع سقف کاذب چوبی آشپزخانه ممکن است سریع فرسوده شده و تخریب گردند.

 

سقف کاذب چوبی مدرن

در سبک مدرن این سقف می توان از انواع طرح های مختلف استفاده نموده و زیبایی دوچندانی به فضا بخشید.

 

در پیاده سازی این سبک می توان از انواع سقف کاذب چوبی تخته ای ، کاشی وار و … بهره برد.

 

اجرای سقف کاذب چوبی لوکس

اجرای سقف کاذب چوبی در طرح های کلاسیک و لوکس، حس نوستالژیک به فضای منزل می بخشد. بدین منظور می توان از انواع سقف کاذب چوبی شیبدار نیز استفاده نمود.

 

 

سقف چوبی ساده

سقف کاذب چوبی ساده در کمترین زمان ممکن اجرا شده و حسی گرم و صمیمی به بیننده القا می نماید. می توان از پنل های سقف کاذب طرح چوب نیز برای اجرای آن استفاده کرد.

 

نورپردازی سقف چوبی

نورپردازی از مهم ترین بخش های طراحی سقف کاذب با چوب می باشد. زیرا نورپردازی نامناسب موجب می گردد که زیبایی سقف کاذب اجرا شده به چشم نیاید. بدین منظور، در نورپردازی سقف کاذب چوبی باید به هارمونی سبک سقف کاذب و نورپردازی آن، توجه ویژه ای داشت.

 

در واقع نورپردازی مناسب، زیبایی سقف را تکمیل می نماید. در اجرای سقف کاذب چوبی می توان از انواع هالوژن، لوسترها و … استفاده نمود.

 

مزایای اجرای سقف کاذب چوبی

از مهم ترین مزیت های اجرای سقف کاذب چوبی و تمامی سقف های کاذب، پوشاندن تاسیسات عبوری سقف کاذب چوبی فضای بینظیری در منزل شما ایجاد می نماید. اجرای سقف کاذب چوبی امکان پیاده سازی طرح های مختلف را فراهم می کند. در اجرای این سقف کاذب می توان از پنل هایی که قابلیت جذب صدا دارند استفاده کرده و به این ترتیب از نفوذ سر و صداهای مزاحم جلوگیری نمود.

قابل بازیافت بودن چوب، از دیگر مزایای اجرای این سقف کاذب محسوب می گردد. تنوع طرح های قابل اجرا، همچون تخته ای، معلق، صندوقی و کاشی وار نیز از جمله مزایای اجرای سقف کاذب چوبی می باشد. علاوه بر این سقف کاذب چوبی امکان اجرای نورپردازی های زیبا و متنوعی را فراهم می کند که زیبایی دوچندانی به فضا می بخشد.

 

معایب اجرای سقف کاذب چوبی

در کنار مزایای بیشمار سقف کاذب چوبی، این نوع سقف دارای معایبی نیز می باشد. از مهم ترین آنها آسیب پذیر بودن چوب در برابر حمله موریانه ها است. علاوه بر این برخی از انواع سقف کاذب چوبی در برابر رطوبت بالا آسیب پذیر می باشند. بنابراین در انتخاب و نحوه اجرای سقف کاذب چوبی باید به میزان رطوبت محیط توجه ویژه ای داشت. از دیگر معایب سقف چوبی می توان به بالا بودن هزینه اجرای سقف کاذب چوبی و همچنین دشواری نگهداری آن اشاره نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس تلفنی