سقف کاذب که در واقع یک سقف ثانویه هست، به عنوان یک پوشش در زیر سقف اصلی نصب میشه و خودش سقف اصلی ساختمان نیست. تحمل وزن سقف کاذب به عهده دیوارها و سقف اصلی خانه است. این سقف برای کاربردهای مختلفی مثل عایق کردن سقف اصلی در برابر صوت و حرارت، پوشاندن تاسیسات سقف اصلی و یا زیبایی فضا به کار برده میشه.
این سقف ارتفاع اتاق را کاهش می دهد، به همین منظور برای جلوگیری از ایجاد فضایی محدود و تنگ آن را لزوما دیوار به دیوار اجرا نمی کنند.
این سقف ها با طراحی های منحصربفرد و جذاب دکوراسیون را زیباتر نشان می دهند و جلوه ای متفاوت به آن می بخشند. از قابلیت های ویژه سقف کاذب این است که می توان در آن نورپردازی انجام داد. از سقف کاذب نه تنها برای پوشش سقف اتاق بلکه برای سقف حمام و سرویس بهداشتی نیز استفاده می شود.
سقف کاذب را با مصالح بسیار سبک می سازند و فریم آن را به دیوارهای مجاور متصل می کنند تا هنگام وقوع زلزله در اثر تکان های شدید منجر به تخریب دیوار نشود.
نصب سقف کاذب
برای نصب لازم است با استفاده از روش های استاندارد و توسط افراد حرفه ای صورت بگیرد تا بتواند تکمیل کننده زیبایی بخش دکوراسیون داخلی باشد. نصب و اجرای سقف کاذب یکی از شاخه های دکوراسیون داخلی به حساب می آید.
افراد متخصص در زمینه نصب سقف میتوانند انواع سقف های کاذب نظیر سقف چوبی، کناف و دیگر سقف ها را نصب کنند. نصب سقف کاذب با توجه به اسکلت ساختمان است. مصالح سقف ممکن است سبک و یا کمی سنگین باشند. از جمله مصالحی که برای اجرای سقف کاذب به کار می رود می توان به موارد زیر اشاره کرد.
گچ چوبی آلومینیوم پی وی سی فلزهای رنگی شیشه ای کامپوزیت آهنی