شاسی کشی کناف به چه صورت می باشد؟

8 ژانویه 2025 20 بازدید بدون دیدگاه

شاسی کشی کناف و زیر سازی کناف

زیرسازی کناف یا همان شاسی کشی کناف، یکی از مرحله های اصلی نصب کناف است. برای اجرای این مدل سقف کاذب که اجازه نورپردازی‌های بسیار زیبا را به ما می‌دهد، در ابتدا باید زیرسازی کناف را انجام داد. زیرسازی کناف اصول و نکات فنی مختلفی دارد. فاصله آویز در کناف، ارتفاع استاندارد کناف، توجه به وزن زیرسازی کناف و … همه از عوامل شاسی کشی کناف هستند. در این مقاله قصد داریم روش شاسی کشی کناف را بررسی کنیم.
شاسی کشی کناف چه اهمیتی دارد؟

ورق‌های گچی که قسمت ظاهری و رویه آن به حساب می آیند، جلوه زیبایی را در نمای سقف به وجود می آوردند و می‌توان برای آن‌ها نورپردازی گذاشت. همچنین امکان استفاده از کناف به صورت تزئینی و با شکل‌های هندسی وجود دارد.

این ورق‌های گچی وزن دارند و باید در فاصله صحیح از سقف سازه و به درستی نصب شوند. به همین علت اجرای شاسی کشی کناف و شاسی‌‌کشی‌هایی که بتواند وزن این ورق‌ها را با ایمنی مناسب تحمل کند، بسیار اهمیت دارد. پس شاسی کشی کناف باید با دقت و با توجه به اصول و نکات مهندسی انجام شود.

سازه کناف که با استفاده از بعضی مصالح ساختمانی به وجود می آید، باید بتواند امنیت و پایدار بودن خود را در طول زمان حفظ کند. علاوه بر آن باید در برابر اتفاقاتی مثل انبساط و انقباض و زلزله، محکم کاری شده باشد. اجرای اصولی و دقیق شاسی کشی کناف، به طور مستقیم بر ظاهر و کیفیت نهایی کار تاثیر می‌گذارد.

در صورتی که شاسی کشی کناف اشتباه،‌ غلط و آسیب دیده باشد و ورق‌های گچبری به طور یکپارچه و تراز نباشند، سقف، سطحی یکنواخت و با بیرون‌زدگی دارد.
چه ابزار و مصالحی برای شاسی کشی کناف استفاده می شود؟

نبشی‌های شاسی
گچ و نخ یا لیزر
تراز
پیچ و مهره یا میخ کوبشی
مهاربند فلزی
مته
آچار
قیچی فلزبر
آویزریسمان
گیره

روش شاسی کشی کناف چگونه است؟

شاسی کشی کناف یکی از مراحل مهم برای ایجاد سقف و دیوار کناف است که برای محکم کاری و ثبات سازه انجام می‌شود. در این روش از نبشی‌های فولادی به عنوان شاسی برای متصل کردن صفحات کناف به یکدیگر و به سازه اصلی استفاده می‌شود.
روش شاسی کشی کناف چگونه است؟

روش شاسی کشی کناف

مراحل شاسی کشی کناف عبارت اند از:
مشخص کردن محل شاسی ها

با توجه به نوع و ابعاد کناف، محل مشخص قرارگیری شاسی‌ها روی سقف یا دیوار با استفاده از گچ و نخ یا لیزر تعیین می‌شود. فاصله استاندارد بین شاسی‌ها برای دیوارهای کناف ۴۰ تا ۶۰ سانتی‌متر و برای سقف‌های کناف ۶۰ تا ۸۰ سانتی‌متر است.
اتصال نبشی‌های شاسی

نبشی‌های شاسی به طور عمودی یا افقی با توجه به نوع کاربرد آن ها در محل‌هایی که از قبل مشخص شده اند نصب می‌شوند.

برای اتصال شاسی‌ها به سازه اصلی از پیچ‌های خودکار و یا میخ‌های کوبشی استفاده می‌شود.
یک اندازه کردن شاسی‌ها

با استفاده از تراز و ابزارهای اندازه‌گیری، شاسی‌ها کاملا دقیق اندازه هم و در یک سطح قرار داده می‌شوند. این امر برای به وجود آوردن سطحی صاف و یکدست برای نصب صفحات کناف بسیار مهم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس تلفنی